Statiunea Marmaris se afla in partea de sud-est a Turciei (provincia Mugla), in locul unde Marea Egee intalneste Marea Mediterana, in cel mai mare port natural al lumii. Este cea mai sofisticata statiune de pe riviera turceasca, intrecand chiar si Kusadasi-ul in privinta frumusetilor naturale si a peisajelor deosebite.

In partea de nord a statiunii este linistitul Golf Gokova, unde obisnuiau sa se ascunda navele in cel de-al doilea Razboi Mondial. Privita din acest punct, marea poate semana cu un lac, deoarece exista un spatiu mic si greu vizibil care leaga apele golfului de mare.

Primul lucru pe care il vezi dupa ce reusesti sa-ti desprinzi privirea de la marea albastru-turcoaz este minunata perdea de pini care coboara pe pantele line ale dealurilor pana aproape de plajele intinse cu nisip fin.

Partea veche a statiunii reprezinta cel mai important punct de atractie culturala din Marmaris. Este un loc pitoresc cu alei intortocheate pavate cu piatra cubica, plin de case vechi care se strang in jurul Castelului lui Suleiman Magnificul, vechi de aproape jumatate de secol. Astazi, castelul gazduieste expozitiile Muzeului Marmaris.

Ofertele noastre
Sortare dupa:
Confort:
Pret: