Straja este statiunea turistica de referinta a judetului Hunedoara si cea mai buna din sud-vestul tarii. Statiunea nu a fost prea cunoscuta, dar acum este in plina deszvoltare. Aici vin în fiecare iarna turisti din toate colturile tarii si chiar din strainatate.Cei care vin aici pot sa recreeze (peisaje sunt mirifice), pot sa se distreze (discoteca, restaurante), sau pot sa schieze
Printre multele atuuri ale statiunii se numara si preturile, care sunt foarte mici în comparatie cu alte statiuni, care ofera aceleasi facilitati. Accesul la cabane se face din Lupeni fie cu telescaunul, fie cu masina, drumul fiind asfaltat iar iarna dezapezit dupa fiecare ninsoare, totusi fiind nevoie de lanturi sau tractiune 4x4. Distanta dintre Lupeni si Straja este 7 km. De asemenea in zona telescaunului se pot gasi si masini care efectueaza transport in si din Straja. 
La cota 1485 m se înalta falnica Crucea Eroilor un monument ridicat în memoria ostasilor căzuti la datorie pe versantul nordic al masivului, în cel de-al doilea Război Mondial. Crucea are 9 metrii înăltime si este prevăzută cu instalatie de iluminare, pe timpul noptii fiind o adevărată splendoare.

Ofertele noastre
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.