Muntii stancosi ai acestei regiuni, acoperiti cu paduri dese de pin, strajuiesc indeaproape statiunea Kemer, situata chiar pe malul marii. Plajele cu pietris sau nisip cu pietris sunt spalate de o apa curata, care isi pastreza limpezimea pana in larg. Aerul este parfumat cu miros de rasina, crengile de pin protejeaza de soarele arzator, iar vanturile sunt domolite de crestele muntoase. Localitatea este incantatoare: un peisaj pitoresc cu iahturi care se leagana la tarm, un parc frumos amenajat pe malul marii, multe vile acoperite de flori si verdeata, un bazar colorat organizat in zilele de luni. Din apropierea statiunii incepe parcul national Yurukler, recunoscut pentru pesterile sale deosebit de frumoase, iar putin mai departe se afla ruinele oraselor antice Olympos si Phaselis.
E greu de imaginat un loc mai potrivit pentru plaja decat Kemer, aceasta localitate devenind una din cele mai importante statiuni din Turcia. La inceputul dezvoltarii sale, in perioada anilor ´60, existau numeroase terenuri libere si cladirile inalte nu erau la moda, motiv pentru care spatiile hotelurilor din Kemer au ramas pana acum mari si ingrijite iar cladirile au putine nivele. O data cu cresterea numarului de hoteluri, s-a imbunatatit si infrastructura statiunii: acum exista un mic aqua-parc, cateva discoteci (cele mai populare sunt Aura si Aura-2 in Kiris) si un parc de distractii „Moonlight” - aici, de-a lungul plajei de pietris, s-au deschis cafenele, baruri, centre de sporturi nautice si chiar un delfinariu!
In centrul Kemerului sunt pozitionate hoteluri mai modeste, de 2-3*, dar in rest exista optiuni variate pentru hoteluri de 5*, unele mai vechi, dar renovate, si altele nou contruite.
In prezent, statiunea Kemer s-a extins si cuprinde alte cateva zone turistice.
La nord de oras se afla localitatea Göynük, care in ultima perioada a ajuns sa concureze chiar cu Kemerul, daca este sa luam in calcul numarul de baruri, restaurante si discoteci. In  Göynük exista multe hoteluri bune de 4-5*, cu plaje de pietris sau cu platforme de nisip.
Langa Göynük se afla o alta mare zona turistica, Beldibi, impartita conventional in 3 zone. Beldibi I este o zona urbana cu numeroase hoteluri confortabile de 3*, cu spatii exterioare frumos amenajate, situate aproape de plajele proprii de pietris sau nisip. Beldibi III  se deosebeste doar prin faptul ca hotelurile de 3* sunt situate pe prima linie de la mare, atmosfera este insa la fel de animata. Beldibi II dispune de hoteluri mari, frumoase, de tip club, cu spatii exterioare mari, cu multa verdeata, cu plaje de pietris (sau cu platforme de nisip) si cu o infrastructura remarcabila, recomandate familiilor cu copii sau celor care prefera un grad mai mare de confort.
Suburbia de sud a statiunii Kemer, noua localitate Kiris, se mandreste cu numeroasele sale hoteluri de 4 si 5*, ale caror plaje sunt in mare parte de pietris marunt sau fin. Turistii tineri apreciaza in mod deosebit discotecile moderne deschise aici.
Langa Kiris se gaseste o localitate mica, cocheta, plina de verdeata, care atrage prin atmosfera prietenoasa si ritmul linistit al vietii localnicilor: Camyuva. Veti descoperi ca aici inca mai exista mici magazine de mestesugari iar restaurantele servesc mancaruri traditionale delicioase, din carne de oaie. Hotelurile de 3 – 4* de aici au spatii exterioare frumos amenajate si plaje de pietris.
In partea sudica a regiunii este situata celebra Tekirova, despre care orice vizitator povesteste incantat, fie despre frumusetea peisajului, plajele salbatice cu pietris marunt si rotund, fie despre hotelurile-club perfecte, construite cu mult bun-gust si grija pentru confortul turistilor, cu mult spatiu verde si facilitati variate, special concepute pentru familiile cu copii. In Tekirova exista si hoteluri simple, la fel de frumos amenajate si confortabile.
Transferul pana la hotelurile din Kemer dureaza aproximativ o ora si jumatate, dar drumul de-a lungul tarmului este foarte placut. Pe acest traseu turistii traverseaza „tunelul dorintelor” la trecerea prin care se spune ca trebuie sa ridici mainile, sa-ti tii respiratia, sa-ti pui o dorinta si sa ramai in aceasta pozitie timp de 300 de metri. Nu este sigur daca dorinta se va indeplini, dar cert este ca turistii se amuza mereu de aceasta superstitie!

Ofertele noastre
Sortare dupa:
Confort:
Pret: