Hajdúszoboszló este cea mai mare şi mai îndrăgită staţiune din Ungaria, mii de turişti aleg anual această staţiune datorită complexităţii ei. Staţiunea se află la 20 km de Debrecen şi la 60 km de frontiera Borş-Ártánd fiind cel mai mare complex de băi termale din Europa, cunoscut şi sub denumirea de “Meca reumaticilor”. Staţiunea se adresează atât celor care doresc să petreacă un concediu relaxant la soare pe malul unor piscine cu apă cristalină, fie celor care doresc să se distreze şi îşi doresc o vacanţă mai activă şi mai animată cu piscine, tobogane, terenuri de tenis, concursuri şi discoteci.

Hungarospa, primul parc acvatic de pe teritoriul Ungraiei cu o suprafaţă de 30 ha cuprinde 13 de bazine cu apă termală cu o temperatură de 75 oC ajungând la suprafaţă de la o adâncime de 1110 m. Complexul de băi dispune şi de o bază de tratament ultramodern, o piscină cu valuri, bazine pentru copii, piscină olimpică, jacuzzi, lac pentru canotaj, restaurante, terenuri de sport şi renumitul Aquaparc recent construit cu diferite bazine, terenuri de joacă, şezlonguri şi umbrele gratuite, o multitudine de tobogane (un tobogan uriaş de 113 m, un tobogan de concurs cu patru piste, o “gaură neagră” de 101 m şi un “fluviu nebunatic”).

Ofertele noastre
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.