Oraşul Debrecen este al doilea oraş din Ungaria după numărul de locuitori, se află la 70 km de Oradea şi la 100 km de Satu Mare, un important centru cultural şi turistic.
Zona Nagyerdő constituie ţinta preferată a turiştilor datorită băilor termale şi de wellness Aquaticum, ştrandului, barurilor şi restaurantelor cu specialităţi culinare naţionale şi internaţionale dar şi numeroaselor evenimente turistice şi culturale.
Baia Mediteraneană, deschisă în anul 2003, se află sub o cupolă uriaşă şi pune la dispoziţia turiştilor şi copiilor un adevărat paradis acvatic pentru copii şi tineri, bazin cu valuri artificiale, jacuzzi, 12 tobogane uriaşe şi camicaze, perete de căţărat, hidromasaj, băi în grote, diferite saune, sală cu aburi, restaurant mediteranean, centru de masaj thailandez.
Apa termală din Nagyerdő are o temperatură de 69 oC ajungând la suprafaţă de la o adâncime de 1400 m şi fiind folosit pentru tratarea afecţiunilor ortopedice şi neurologice.

Ofertele noastre
Sortare dupa:
Confort:
Pret:
Momentan nu exista oferte introduse pentru aceasta categorie. Va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon pentru o oferta mai completa.